11:36:15 25.04.2024
Stiri

FOTO // Fabrica de roboți sexuali care a ORIPILAT internetul

Știri 27.05.2018 15:05 Vizualizări3753 Autor: Ziarul National
FOTO // Fabrica de roboți sexuali care a ORIPILAT internetul Sursa: playtech.ro


O fabrică din China a reușit să lase internetul cu gura căscată. Niște imagini tulburătoare din interiorul acesteia au apărut în online și îți arată roboți AI de sex feminin care pot fi personalizați la comandă.

Păpușile AI, care costă în medie 3.100 de dolari, au o piele moale și elastică, realizată dintr-un plastic cauciucat, care conține mult mai puțin ulei decât plasticul obișnuit și, în mod normal, nu miroase.

Plasticul este încălzit la 37 grade Celsius, pentru a semăna cât mai mult cu corpul uman. De asemenea, dezvoltatorii păpușilor spun că acestea au senzori de corp, care le fac, de asemenea, să se simtă ca oamenii obișnuiți.

Compania care e vinovată pentru producerea acestor roboți sexuali este Shenzhen Atall Intelligent Robot Technology și spune că majoritatea clienților săi sunt bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 50 ani. Majoritatea comenzilor sunt plasate din Europa și America.

De asemenea, compania a precizat că americanii preferă roboții cu pielea mai închisă și sâni mari. La polul opus îi găsim pe chinezi care preferă trăsăturile asiatice, cu organe genitale mai mici.

Cel mai șocant aspect este că firma vinde și roboți sexuali AI de dimensiuni mici – cât niște copii - , atât bărbați cât și femei, iar cea mai mare cerere vine din America și Canada.

Din păcate, fetișul pervers pentru păpuși de dimensiunile unor copii nu este un lucru nou. Anul trecut s-a descoperit că a existat o creștere a numărului de bărbați care au comandat astfel de păpuși din Hong Kong.

Corpurile roboților sunt fabricate din elastomeri termoplastici modificați și un schelet metalic. Acestea au jumătate din greutatea normală a unui om. Compania a precizat că roboții sunt prevăzuți cu măsuri anti-incendiu, anti-șoc și anti-explozie.

Compania spune că mai are nevoie de 10-20 de ani până să poată face roboți pe deplin funcționali, care pot să-și miște mâinile și să meargă ca oamenii obișnuiți.

Sursa: playtech.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md