/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ S-a urcat beat la volan și a intrat cu mașina în copac. Soția și fiica șoferului au murit

missing
27 mai 2018, ora 13:22

Accidentul a avut loc la 25 mai, între satele Romanovca și Pepeni Noi din raionul Sângerei. Un bărbat de 24 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model „Opel Vectra” în stare avansată de ebrietate şi fără permis de conducere, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe drumul acoperit cu pietriş şi a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului. Acul vitezometrului indica 90 km/h, viteză mult mai mare decât limita permisă pe un drum de ţară.

În consecință, soția de 19 ani, a decedat pe loc, iar fetiţa de aproape un anişor a murit în secţia de reanimare a spitalului raional din Sângerei.

Cel de-al treilea pasager, un băiat, de 4 ani a fost transportat la Institutul Mamei şi Copilului.

Şoferul s-a ales cu o fractură la picior şi a fost internat în spitalul raional din Sângerei. În acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar șoferul urmează să fie reținut pe 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram