07:06:27 18.04.2024
Stiri

Va mânca Ţiriac sticlă? Ar fi cel mai tare pariu făcut cu Halep

Sport 27.05.2018 10:03 Vizualizări2922 Autor: Ziarul National
Va mânca Ţiriac sticlă? Ar fi cel mai tare pariu făcut cu Halep Sursa: digisport.ro


Simona Halep şi Ion Ţiriac au o relaţie foarte bună, miliardarul român fiind omul din umbra numărului unu mondial. Jucătoarea de 26 de ani a oferit un interviu pentru Sports Illustrated în care a vorbit despre omul de afaceri, dar şi despre obiceiul ciudat al acestuia de a mânca sticlă.

„Am auzit că a făcut asta în trecut, dar cu mine, nu. Poate o să fac un pariu cu el că o să câştig un Grand Slam şi atunci sunt sigură că o s-o facă. O să îi spun să mănânce un pahar de vin dacă voi câştiga un Grand Slam”, s-a amuzat Simona Halep.

„Eram la un restaurant basc din Paris şi Ţiriac a mâncat un pahar de vin. Mânca sticlă. Am fost acolo şi n-a sângerat niciun moment”, îşi aducea aminte fostul mare campion Arthur Ashe, în 1986.

Relaţia bună pe care o au Halep şi Ţiriac a fost argumentată şi de un gest făcut de miliardarul român înainte de turneul de la Madrid. Spre deosebire de precedentele vizite spre capitala Spaniei, Halep nu a mai optat pentru o cursă de linie. A plecat cu avionul privat al omului de afaceri.

Întrebată la jumătatea lunii martie de cei de la Marca despre relația cu Țiriac, Halep a declarat: „Ion a fost foarte important. I-am simţit mereu susţinerea, în fiecare moment, în fiecare secundă a parcursului meu.

Îmi dă sfaturi bune şi datorită lui sunt o jucătoare puternică. Chiar dacă nu e pe banca mea în timpul turneelor, îl consider ca parte a echipei mele. E un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată”.

Nu e prima dată când Simona recunoştea meritele pe care Țiriac le-a avut în ascensiunea ei din ultimii ani. Omul de afaceri i-a fost mereu alături și, printre altele, a sfătuit-o să învestească în achiziționarea unui hotel, dar i-a și negociat noul contract cu Nike.

Prima şansă ca pariul să se ţină este la Roland Garros, turneu ce se va desfăşura în perioada 27 mai - 10 iunie.

Sursa: digisport.ro



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md