A fost reținut un suspect în cazul tânărului ucis în bătaie de câțiva sportivi. Poliția confirmă că este un luptător K1

patru-romani-retinuti-in-austria-fiindca-ar-fi-furat-sute-de-mii-de-euro-din-bancomate-522333

Polițiștii au reținut un suspect în cazul bărbatului de 30 de ani care s-a stins la spital, după ce a fost bătut în fața unui centru comercial din Capitală. Poliția confirmă că este vorba despre un luptător K1, însă nu dă nume, transmite PRO TV.

În noaptea de 19 mai, un tânăr de 30 de ani a fost ucis în bătaie, când sărbătorea ziua de naștere a unui prieten. După 6 zile de la internare, aflat în comă de gradul III, tânărul a decedat. Văduva de 29 de ani, rămasă cu un copil de 7 ani, a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care cere un singur lucru, să i se facă dreptate.

„Situația a fost în modul în care câțiva dintre „oameni” au decis că prin faptul că sunt campioni sportivi internaționali în domeniul în care activează au dreptul în oarecare măsură să favorizeze, sau, mai bine spus, să ne creeze situația asta în care ne aflăm acum cu copilașul meu. S-a creat în localul dat situația ca câțiva din persoanele expuse mai sus s-au apropiat către o domnișoară din apropiere și într’un mod oarecare o agresau prin întrebări și propuneri proaste, la care soțul meu și prietenul lui fiind cu o altă gândire a încercat să o ajute să întrerupă convorbirea cu oamenii cointeresați. Sfârșitul a fost acela că soțul meu timp de o bucată de oră a fost agresat fizic,bătut cu putere și inițiativa puternică de către „campionii” care reprezintă țara noastră. Timp de o perioadă el tot nu putea respira din cauza traumelor și sângelui care îl vărsă, din cauza a zeci de lovituri cu piciorele în copul întreg și în cap”, spune tânăra în mesajul său, pe care-l găsiți integral AICI.

Deși poliția nu dă numele suspectului reținut, soția victimei a declarat într-o înregistrare telefonică publicată de PRO TV că suspectul principal este Aurel Ignat. „Suspectul principal este Aurel Ignat. El a fost retinut si a fost interogat de anchetatorul care se ocupa de cazul dat. Cand am fost si am scris plangere la sector, eu cu soacra, am intrebat anchetatorul daca a fost retinut unul dintre suspecti si el a spus ca a fost retinut unul si am intrebat daca este Aurel Ignat si a spus ca da, el este persoana care a fost retinuta. El este un luptator K1”, spune femeia.

Aurel Ignat este campion al Republicii Moldova la K1, deținător al centurii de campion mondial, la categoria de 85 de kg, versiunea KOK, de la Constantin Țuțu, care a renunțat la ringul de lupte în favoarea sălii de ședințe a Parlamentului. În decembrie 2016, Ignat a câştigat piramida la Gala KOK World Grand Prix.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente