18:12:16 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Ceban face haz de o GAFĂ a lui Năstase de la o televiziune din România: „Nici eu în locul lui n-aș veni la dezbateri cu mine”

Partide/Comunicate 25.05.2018 11:20 Vizualizări1411 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ceban face haz de o GAFĂ a lui Năstase de la o televiziune din România: „Nici eu în locul lui n-aș veni la dezbateri cu mine” unimedia.info


Socialistul Ion Ceban, care îl tot invită pe Andrei Năstase la o dezbatere publică lângă Arcul de Triumf din municipiul Chișinău, face haz de o gafă comisă de contracandidatul său la funcția de primar general al capitalei.

„Aoleu!!! Nici eu în locul lui n-aș veni la dezbateri cu mine, dacă aș spune așa ceva. Andrei, noi nu avem alegeri de premier, ci de primar...”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Acesta a atașat și video de la emisiunea unui post de la București.

De asemenea, Ceban îi aduce aminte lui Andrei Năstase că, anterior, dânsul l-a chemat pe Vlad Plahotniuc la o dezbatere.

„Năstase anterior l-a chemat pe Plahotniuc la dezbateri, Plahotniuc n-a venit. Năstase a zis că Plahotniuc este un laș. În același timp, Năstase nu a venit nici la o dezbatere publică la care l-am invitat, n-a venit la dezbateri la Radio Moldova, nu s-a prezentat la dezbaterile de ieri de la Pro TV, nu a acceptat formatul de dezbateri la RTR Moldova, nu vine la dezbaterile care sunt organizate astăzi la Accent TV. A refuzat să se prezinte la dezbaterile de la TVC 21. Nu acceptă să vin la JurnalTV. Atenție, întrebare: Dacă Plahotniuc, care nu a venit la dezbateri este laș, cine este Andrei Năstase dacă nu vine la dezbateri?”, se întreabă socialistul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md