Savurează clipele ultimei sâmbete din această primăvară. Echipa #diez vă recomandă cele mai interesante evenimente pentru sâmbătă, 26 mai

women-friends-partying-t

Iată și se sfârșește ultima săptămână și lună ale primăverii. În curând, soarele va deveni și mai fierbinte, nopțile și mai gălăgioase, iar distracțiile nemaipomenite. Cu toate acestea, haideți să petrecem ultimele zile ale primăverii pe un ritm mai domol și liniștit. Echipa #diez v-a pregătit un șir de evenimente pentru ziua de sâmbătă.

După 2 ani de așteptare, Rock’n’Haret vine să te invite la ediția a VI-a a celui mai incendiar ultim sunet alternativ!  Sunteți invitați pe 26 mai, începând cu ora 16:00, pe stadionul liceului „Spiru Haret”, str. Maria Cebotari 53, pentru a încheia frumos anul școlar și de avă distra la maxim!  Concertul îi aparține inițiativei Senatului Elevilor Liceului Teoretic „Spiru Haret”, susținut de Asociația Obștească și parteneri externi.

Biletele pot fi procurate aici.

Pagina evenimentului.

#Premiera filmului „Eu Geniu Cioclea”

Sunteți invitați, sâmbătă, 26 mai, la ora 18.30 la premiera filmului documentar „Eu Geniu Cioclea” de Violeta Gorgos. Este un film despre har, despre contexte politice și sociale, despre prieteni și prietenii și despre rostul unei veți. Acest film este o producție OWH Studio cu suportul financiar CNC Moldova. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural Odeon, de pe str.Mihai Eminescu 55.

#Velo Fun by Škoda 2018

Sâmbătă, 26 mai, la ora 12.00, în Piața Marii Adunări Naționale va lua start mult-așteptata cursă de ciclism în masă, Velo Fun by Skoda. Evenimentul este organizat pentru toți cei care apreciază cel mai ecologic mod de transport și doresc să sprijine dezvoltarea sportului amator în Republica Moldova.

Cursa va trece pe străzile sectorului Centru și Rîșcani. Coloana de cicliști va fi însoțită de marshali și polițiști. Primii 5000 de participanți vor primi cadou un tricou. Tricourile vor fi distribuite între orele 11:00 și 12:00.

Cursa de ciclism pentru începători și amatori Velo Fun are loc în fiecare an, în cadrul cursei urbane de ciclism Chisinau Criterium. Anul trecut au participat 5000 de cicliști. Sperăm că în acest an va fi stabilit un nou record.

La cursă pot participa toți cei care pot merge pe bicicletă. Participarea la cursa Velo Fun by Skoda este gratuită! 

#Campionatul: „“Cel mai bun orator diplomat”

Ești o persoană cu calități oratorice bine dezvoltate și dorești să le aplici în domeniul diplomației? Acum este șansa ta! Campionatul ,,Cel mai bun orator diplomat” își deschide ușile pentru a II-a ediție. Se va desfășura pe 26 mai, ora 14:00 la Biblioteca municipala ,,B.P. Hasdeu”.

Competiția va fi organizată în trei etape:

#1. Prima etapă a evenimentului va fi panelul de discuții cu reprezentanți ai instituțiilor din domeniul relațiilor externe, care vor împărtăși tinerilor experiența lor din domeniul diplomatic și importanța oratoriei pentru acest domeniu.

#2. A doua etapă se va desfășura prin prezentarea discursurilor, ulterior analizate de către membrii juriului. 

#3. A treia etapă va reprezenta sesiunea de Networking.

Nu ezita să-ți înaintezi candidatura aici!

#DoReMi Fest Moldova

Primul Festival-Concurs Internațional de muzică instrumentală pentru copii ,,DoReMi Fest” din Republica Moldova este destinat tinerilor din învățământul muzical preuniversitar (secțiunea A-licee de muzică și secțiunea B-școli de artă) și se organizează pe clase de studii (I-XII) și categorii de instrumente:

#Pian

#Vioară

#Acordeon

#Muzică de cameră (duo-sextet)

Concursul se va desfășura între 26-27 mai.

Înscrierea la concurs se va face pe baza formularelor de înscriere online aflate pe site-ul concursului.

#Invitația la Vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mîndrie și frica de a iubi prea mult”.

Prețul biletelor: 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente