/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Năstase, obsesia lui Ceban. A dat buzna la întâlnirea liderului Platformei DA cu alegătorii

missing
25 mai 2018, ora 18:04

„Candidatul binomului „Plahotniuc – Dodon” demonstrează o…Omule lasă-mă. Nu ai vrea să te dai din camere astăzi. Este conferința mea, nu este a ta. Te rog să te dai într-o parte că mă intimidezi”, a menționat Andrei Năstase.

În timp ce Năstase vorbea, Ion Ceban stătea într-o parte și încerca să intervină. A putut să facă declarații însă abia după ce toți au plecat, iar în sală a rămas doar presa.

„Nu am venit cu bodyguarzi cum merge domnul Năstase, nu am venit cu Mercedesuri cum merge domnul Năstase. Am venit să-l întreb pe Andrei dacă vine la dezbateri. Slava domnului a zis că săptămâna viitoare vine la dezbateri”, a comentat Ion Ceban.

Andrei Năstase și Ion Ceban se vor întâlni săptămâna viitoare, miercuri, în studiul TV8, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram