/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cum comentează Ceban declarația colegului său de partid despre cei 30 de mii de sirieni

missing
24 mai 2018, ora 14:19

Ceban a fost întrebat în cadrul dezbaterilor publice dacă partidul PSRM chiar crede că Maia Sandu ar fi adus cei 30.000 de serios.

Domnul Bolea are un simț al umorului rafinat. Să nu interpretez eu cuvintele domnului Bolea”, a răspuns Ceban.

Deși aparatul cancelarului german Angela Merkel a negat că Maia Sandu ar fi promis să aducă cei 30.000 de sirieni, Bolea susține că Merkel ar fi putut să o facă post factum.

„Nu știți unde sunt sirienii prin Chișinău? Când ultima dată ați fost în mall la etajul patru? Pot să vă fac o mică excursie în mall la etajul patru. Dacă era să ajungă președinte era să îi aducă, dar nu a ajuns. Vorbesc serios”, a spus Bolea în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”.

Menționăm că informația despre sirieni a apărut inițial pe un site de pamflete, care ulterior a fost mediatizată de mai multe site-uri. Informația a fost difuzată și prin intermediul ziarelor și pliantelor electorale ale Partidului Socialiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram