/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atenție! Escroci pe site-urile de anunțuri auto din Moldova. Un bărbat, înșelat cu 4 mii de euro

missing
24 mai 2018, ora 12:50

În cadrul acțiunilor de investigații, poliția a identificat şi reţinut individul, care s-a dovedit a fi locuitor al capitalei, în vârstă de 43 de ani.

Poliția a constatat că escrocul ar fi însușit de la victimă suma de 4.000 euro, în calitate de avans, întocmind şi o recipisă în care individul s-ar fi obligat ca în termen de 20 de zile să importe automobilul de model „Toyota Prius” de peste hotare, după care ar fi dispărut.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie iar bănuitul riscă să fie sancționat cu amendă sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Este de menționat că individul, anterior judecat pentru infracțiuni similare, mai este suspectat în alte 13 episoade de escrocherie, unde ar fi acționat după aceeaşi schemă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram