Trimite e-mail | Printeaza
Politic
23.05.2018

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarea perioadă

Biroul permanent a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarea perioadă

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat, în ședința de astăzi, ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 24 – 31 mai 2018.

Plenul Parlamentului va examina propunerile de modificare și completare a Legii bugetului de stat pentru anul 2018. Deputații vor mai dezbate un șir de modificări și completări la Codul muncii, Codul audiovizualului, Codul civil, Codul transportului feroviar, Legea privind contractele de credit pentru consumatori, Legea privind Fondul Arhivistic al Republicii Moldova, Legea cu privire la secretul comercial, Legea cu privire la parcurile pentru tehnologia informației, Legea comunicațiilor electronice.

Totodată, vor fi supuse dezbaterilor proiectul de lege privind avertizorii de integritate și proiectul de lege cu privire la schimbul de date și interoperabilitate

Pe ordinea de zi mai figurează ratificarea Acordului de finanțare (Finanțare adițională pentru Reforma Învățământului în Moldova) dintre Republica Moldova și Asociația Internațională pentru Dezvoltare, precum și a Amendamentului nr. 1 la Acordul-cadru de împrumut dintre Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 24 mai, începând cu ora 10.00, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus