19:38:34 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Asta da TEST de fidelitate! Și-a cumpărat un pachet de prezervative și a plecat acasă cu una dintre angajate. Ce a urmat

Știri 23.05.2018 20:30 Vizualizări2283 Autor: Ziarul National
VIDEO // Asta da TEST de fidelitate! Și-a cumpărat un pachet de prezervative și a plecat acasă cu una dintre angajate. Ce a urmat sursa: ciao.ro


Soția înșelată a pus la cale un test de fidelitate. Pentru că îl bănuia de ceva timp pe soțul ei că nu e tocmai ușă de biserică, femeia pe nume Liseth a decis să îl supună unui test de fidelitate. Așa că a apelat la o emisiune de profil și a așteptat să vadă cu ochii ei ce face soțul în timp ce o mințea că e la muncă.

De câteva săptămâni, soția acestuia avea bănuieli, mai ales că bărbatul venea tot mai târziu acasă și nu îi oferea nicio explicație concretă. Ea a decis să apeleze la specialiștii de la emisiunea „To Catch a Cheater”.

Femeia a stat și a privit înregistrările pe care cei din respectiva emisiune i le-au pus la dispoziție. Așa i-a fost confirmat faptul că soțul ei are o relație extraconjugală cu una dintre angajatele sale, pe nume Carmen.

În cadrul acelui test de fidelitate, Liseth a sperat însă că își va vedea soțul cum se urcă în mașină și vine spre casă. A avut parte fix de opusul acestei așteptări, pentru că după ce a cumpărat un pachet de prezervative de la un magazin, bărbatul a mers acasă la amantă.

Furioasă din cauză că soțul ei are o relație cu angajata lui, Liseth a mai văzut pe acele înregistrări și cum cealaltă femeie îl aștepta încântată, dar și că el a petrecut mai bine de două ore în casa acesteia.

Ce a urmat însă după ce soțul a „picat” acel test de fidelitate pare desprins din scenariile filmelor de la Hollywood. Soția înșelată a decis să rezolve de una singură situația și a mers să îi confrunte pe cei doi.

Bărbatul care deține un restaurant se afla la muncă alături de Carmen, angajata sa, atunci când a văzut cum soția furioasă intra pe ușa. Ea a început să o bată pe amanta soțului și a scos-o de par din acel local.

Mai mult, clipele șocante s-au desfășurat sub privirile clienților care nu înțelegeau ce se petrece. Cel care a scos-o pe angajată din mâinile soției violente a fost chiar bărbatul vinovat de adulter.

(sursa: dailystar.co.uk)

Sursa: ciao.ro


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md