Recomandări #diez. Evenimente utile și distractive pentru ziua de joi, 24 mai

Flower-Chimp1-920×613

Pentru cei care vor să petreacă timpul frumos și să se relaxeze un pic, echipa #diez a pregătit câteva recomandări de evenimente interesante pentru ziua de joi. Evenimente la care să înveți ceva nou, să întâlnești persoane noi și la care să te distrezi.

#Blăstăm Basarabean! Show Performance!

blastam

Echipa Piotr Alii și Cristina Miron pregătesc un show performance plin de simboluri si misticism cu caracter ritualist, care va fi prezentat în forma unui spectacol. Colecția reprezintă un înalt simț pentru Natură și Eternitate. Colecția va fi alcătuită din 33 modele, cifra care reprezintă vârsta la care se presupune că a murit Isus. Culorile predominante vor fi negru, gri și alb, acestea semnificând 3 nivele ale călătoriei sufletului uman: infern, purgatoriu și rai. pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Pub Quiz: Cine-i hoziain în casa asta?

quiz

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Premiere de film la Seri de Cronograf

cronograf

În perioada 24-26 mai, cu începere de la ora 18:30, la Centrul Cultural Odeon vor fi rulate în premieră cele mai recente filme ale cineaștilor noștri. În program sunt incluse documentare, filme de ficțiune și animație, realizate cu suportul CNC Moldova, precum și 20 de scurtmetraje realizate în cadrul proiectului Moldova Mea, organizat de OWH Studio cu suportul U.S. Embassy Moldova. Mai multe informații găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

#SOLO: O POVESTE STAR WARS 3D

Solo-1

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul “Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

SAtr wars SAtr wars1

#Meci amical prilejuit Zilei Internaționale a Lumânărilor Aprinse

meci amical huv

Pe stadionul „Zimbru” din Chișinău va avea loc un meci amical de fotbal prilejuit Zilei Internaționale de comemorare a persoanelor decedate de SIDA (Zilei Internaționale a Lumânărilor Aprinse). În această zi, persoanele care trăiesc cu HIV, precum și figuri publice cunoscute, sportivi, reprezentanți ai structurilor de stat și organizațiilor internaționale vor juca un meci de fotbal, pentru a demonstra prin propriul lor exemplu importanța unirii eforturilor în lupta cu epidemia HIV / SIDA și de a promova un mod sănătos de viață. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente