/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Susținere pentru Andrei Năstase. În turul 2, PLR și PPRM vor susține candidatul PPDA la primăria Chișinău

23 mai 2018, ora 16:42

„Implicarea noastră desigur va fi una benefică pentru municipiul vom susține și în continuare orientarea proeuropeană a candidaților,” susține Victor Strătilă, fost candidat din partea Partidului Verde Ecologist.

„Avem la moment doi candidați, nu? Partidul Socialiștilor din Republica Moldova are candidatul și partidul respectiv are declarație că ce vector are,***, păi. Eu întrebare care-i întrebare,” a declarat Anatolie Prohnițchi, președintele Partidului Verde Ecologist.

Pe lângă aceste formațiuni, în turul doi, Năstase este sprijinit de PUN, PL și PPE. Pentru contracandidatul său, Ion Ceban, deocamdată, nimeni nu și-a anunțat susținerea. Ieri, democrații au precizat că nu vor vorbi în public despre cine este favoritul lor în turul doi, urmând să discute despre acest lucru doar cu membrii PD.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram