/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Năstase, despre dezbaterile organizate de Ceban: „Nu am să intru în jocul unor circari”

missing
23 mai 2018, ora 14:36

„Mi-am asumat angajamentul de a merge la niște posturi TV. E devreme zic eu să ne învârtim în jurul Arcului de Triumf. Acum avem de muncit, nu de triumfat. Nu am să intru în jocul unor circari”, a menționat Năstase în cadrul unei conferințe de presă.

Liderul Platformei DA a mai adăugat că va participa la dezbaterile care sunt organizate în conformitate cu legislația Republicii Moldova și cu regulamentele aprobate de autorități: „Iată de ce, ei cu circul, noi cu munca. Asta știu, asta am învățat acasă: să muncesc și să ajung la cât mai multă lume. Ieri am fost la o instituție medicală, am avut o întâlnire cu medicii, după care am fost în suburbii, am discutat cu oamenii”.

Menționăm că, Ion Ceban l-a chemat pe Andrei Năstase la dezbateri publice în fiecare zi, pentru a discuta despre problemele Chișinăului. Totuși, liderul Platformei DA nu a dat curs invitației, iar socialistul l-a așteptat deja două zile în fața Arcului de Triumf.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram