14:14:11 28.03.2024
Stiri

Andrei Năstase nu a mers nici astăzi la „dezbaterile” lui Ceban, dar a organizat o conferință de presă la aceeași oră și a vorbit despre barierele de la casele lui Plahotniuc și Voronin: „Dle Ion Ceban, unde v-a fost curajul în aceste cazuri?”

Partide/Comunicate 23.05.2018 12:22 Vizualizări1844 Autor: Ziarul National
Andrei Năstase nu a mers nici astăzi la „dezbaterile” lui Ceban, dar a organizat o conferință de presă la aceeași oră și a vorbit despre barierele de la casele lui Plahotniuc și Voronin: „Dle Ion Ceban, unde v-a fost curajul în aceste cazuri?”


Candidatul comun al PDA/PAS/PLDM la funcția de primar al Chișinăului, Andrei Năstase, nu a mers nici astăzi la „dezbaterile” organizate de contracandidatul său, socialistul Ion Ceban, lângă Arcul de Triumf din centrul capitalei, dar a susținut la aceeași oră o conferință de presă în preajma sediului Partidului Democrat.

Însoțit de mai mulți simpatizanți ai partidelor care îl susțin la funcția de primar, Năstase a ținut să precizeze din start că această conferință de presă „a fost programată cu mult timp în urmă”, iar tema pe care a abordat-o a fost cea a instalării ilegale de bariere, stâlpi și garduri pe unele străzi din capitală, în așa-numitele cartiere de elită.

Năstase s-a referit în mod special la barierele instalate în preajma locuințelor lui Vlad Plahotniuc și Vladimir Voronin, lângă sediul PD, adăugând că în Chișinău ar fi 25 de astfel de bariere instalate ilegal în capitală, fiindcă „hoții au nevoie de liniște”.

Liderul PDA a ținut să învinuiască în acest caz și consilierii municipali socialiști, în frunte cu Ceban, care nu ar fi întreprins nimic pentru a rezolva această problemă ce „îi umilește pe cetățeni”. „Dle Ion Ceban, unde v-a fost curajul în aceste cazuri?”, l-a întrebat Năstase, învinuindu-l pe Ceban că ar fi „candidatul oligarhiei” și al „Binomului Plahotniuc-Dodon”.

Întrebat de ce nu a răspuns invitației lui Ion Ceban de a merge la „dezbateri” în centrul capitalei, Năstase a spus că dezbaterile în R. Moldova sunt reglementate de un cadru normativ și că dânsul va participa la cele televizate.

„E devreme să ne plimbăm pe lângă Arcul de Triumf, mai întâi trebui să muncim și apoi să triumfăm”, a încheiat Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md