Vino la BBQ FEST 2018 și vizionează sau joacă fotbal, participă la curse de drone și gustă cele mai variate bucate

bbq

În perioada 25 – 27 mai în mun. Chişinău va avea loc o mare sărbătoare culinară – FESTIVALUL BARBECUE – BBQ FEST’ 2018. Restaurantele şi cafenelele din Chişinău prezintă toate varietăţile de carne, preparate la foc după diferite bucătarii ale lumii: moldovenesti, europeană, caucaziană, italiană, chiar și japoneză şi chineză. În meniu: frigărui, mititei, cârnăţei, crenvurşti, fripturi, purcel la proţap, prepeliţe, burgeri; şi chiar produse de mare – peşte, midii, raci. Este meniu și pentru vegetarienii: legume la gratar, mamaliga, plăcinte şi produse de patiserie – nimeni nu va pleca flămând!

În această zi, pe două scene, va avea loc primul Campionat de cyber fotbal „Open Cyber Games / FIFA Chișinău 2018”. Înregistrare este deschisă pe site-ul opencybergames.com. Seara, după finalizarea Campionatului, invităm fanii fotbalului real să vizioneze Marele Final al Ligii Campionilor 2018 pe marele ecran. Mâncăruri delicioase, bere bună și fotbal adevărat vă așteaptă la BBQ FEST!

Pentru prima data la Festival va avea loc o cursa de drone sportive. „Drone Racing“ – unul dintre sporturile tehnice cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Acesta este un spectacol grozav pentru spectatorii de toate vârstele. În plus veți putea participa la master-class ce privește construirea unui dron de curse, precum și lecții de pilotare.

Concursul tradițional în programul BBQ FEST ‘2018 – Cursa de Porci – o atracție tradițională a jocurilor de noroc în multe festivaluri din întreaga lume.

Pe 27 mai pe scena principala va fi organizat un spectacol fascinant, un evenimant caritabil BBQ BATTLE. Persoane renumite ale showbiz-ului moldovenesc şi cei mai iubiţi prezentatori, reprezentanţi organizaţiilor non-guvernamentale din Moldova vor fi participanţii evenimentului. Sarcina participanţilor – a pregăti şi apoi a vinde bucatele la licitaţie. Toţi banii colectaţi, vor fi donaţi pentru tratamentul unui băiețel Ion Pereteatcu (Diagnoză – Surditate bilaterală severă) de 5 ani.

Vedeți mai jos detaliat programul festivalului:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente