/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ceban va fi din nou singur în fața Arcului de Triumf? Năstase va da o conferință la aceeași oră

missing
23 mai 2018, ora 11:14

În timp ce socialistul Ceban va fi în fața Arcului de Triumf la dezbaterile pe care și le-a programat, Năstase va ține o conferință de presă tot pe bd. Ștefan cel Mare, doar că la intersecție cu str. Armenească.

Menționăm că, luni, Ceban l-a așteptat pe Năstase mai bine de o jumătate de oră, iar pentru că liderul Platformei DA nu a dat curs invitației, candidatul PSRM la șefia capitalei a tranformat dezbaterile într-o conferință de presă în care a vorbit despre planurile sale.

„Dacă nu mi-a luat-o înainte vreun coleg şi dacă mai e în vigoare propunerea, mă duc eu azi la 12:00 să moderez dezbaterea propusă de Ion Ceban lui Andrei Năstase. Candidatul PSRM se simte prea comod şi lejer pe cont propriu, da din această campanie trebuie de făcut spectacol, aşa că vom face show”, a scris jurnalistul Gheorghe Gonța pe pagina sa de Facebook.

La scrutinul de duminică, pentru Ion Ceban au votat aproape 41 la sută din alegători, iar pentru Andrei Năstase – 32,2 procente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram