08:01:51 29.03.2024
Stiri

ORIBIL // A sunat la Poliţie: „Mi-am ucis soţia şi copilul!” După 20 de ani, a ucis iar. „Veniţi, vă aştept!”

Știri 23.05.2018 08:30 Vizualizări2535 Autor: Ziarul National
ORIBIL // A sunat la Poliţie: „Mi-am ucis soţia şi copilul!” După 20 de ani, a ucis iar. „Veniţi, vă aştept!” sursa: realitatea.net


În 1991, a sunat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis soţia însărcinată şi bebeluşul nenăscut. După 20 de ani, a sunat iar: tocmai îşi omorâse cea de-a doua soţie şi copiii.

În 1991, Gregory Green a sunat la Poliţie pentru a raporta o crimă. Îşi înjunghiase mortal soţia. Femeia purta în pântece copilul lor, dar asta, se pare, nu l-a întors de la gândurile negre...

După un proces scurt, a venit şi sentinţa judecătorilor: 16 ani de închisoare. N-a primit niciun fel de clemenţă, nici nu avea de ce... Criminalul şi-a primit pedeapsa cu un calm tulburător...

În cei 16 ani de detenţie, Gregory a făcut apel la eliberare condiţionată de patru ori. De fiecare dată, însă, judecătorii i-au respins cererea.

„Motivele respingerilor au fost diverse, unele aberante... Dar toate ascundeau, de fapt, teama judecătorilor că Gregory Green nu a dat dovadă de nicio remuşcare, după comiterea crimelor. Mai mult, în timpul detenţiei, nu a dat niciun semn de căinţă, nu a arătat nicio urmă de umanitate...", a spus un purtător de cuvânt al închisorii unde fusese încarcerat.

După ce a urmat câteva cursuri şi a luat parte la mai multe programe de reabilitare, Gregory a fost eliberat condiţionat. Se întâmpla în 2008.

După doi ani, s-a recăsătorit. Părea că şi-a refăcut viaţa alături de o femeie minunată, Faith Green. Aceasta avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară, dar amândoi şi-au dorit să-şi mărească familia.

Anii au trecut şi Faith a adus pe lume două fetiţe, Koi şi Kaleigh.

Apoi, într-o zi blestemată, la 1:15 dimineaţa, bărbatul, care ajunsese la 49 de ani, a sunat iar la Poliţie: repetase „episodul” de acum 25 de ani.

Cele două fetiţe ale cuplului, Kaleigh şi Koi, în vârstă de patru, respectiv cinci ani, fuseseră ucise prin intoxicare cu monoxid de carbon. Bărbatul le luase pe sus, în toiul nopţii, şi le închisese în maşină. Apoi a dat drumul la motor şi a băgat un furtun conectat la ţeava de eşapament în interior. După ce s-a asigurat că au murit, Gregory şi-a luat copilele în braţe şi le-a aşezat înapoi pe pat. Fetiţele păreau că dorm...

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au fost şocaţi de cruzimea bărbatului. La percheziţii, aveau să descopere ceva şi mai şocant: la subsol, au dat peste alte două cadavre. Erau ceilalţi doi copii ai soţiei sale, de 17 şi 19 ani. Potrivit raportului, adolescenţii fuseseră „executaţi” pur şi simplu.

Gregory îşi golise pistolul în trupurile lor firave, lipsite de apărare.

Tot acolo au găsit-o şi pe Faith. Era imobilizată, avea bandă la gură, ca să nu ţipe, şi era plină de sânge. Fusese bătută cu bestialitate, tăiată pe faţă şi împuşcată în picior, dar o lăsase în viaţă doar ca s-o forţeze să vadă cum îi ucide copiii.

Gregory a fost săltat de pe veranda casei unde aşteptase în linişte, neclintit, venirea poliţiştilor. La proces, a refuzat dreptul la avocat şi a pledat „vinovat”.

După câteva zile, anchetatorii au descoperit că Faith încercase să obţină un ordin de restricţie pe numele soţului său, dar nu reuşise. Mai mult, cu doar o lună înainte de tragedie, femeia întocmise actele de divorţ. Fusese căsătorită cu monstrul timp de șase ani...

Sursa: realitatea.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md