17:20:10 28.03.2024
Stiri

Semnele care arată că FICATUL tău NU funcţionează bine

Știri 23.05.2018 07:30 Vizualizări5669 Autor: Ziarul National
Semnele care arată că FICATUL tău NU funcţionează bine sursa: realitatea.net


Ficatul este un organ critic. El transformă toxinele în deșeuri pe care corpul le poate expulza în siguranță prin urină sau scaun. Este o muncă dificilă, în special dacă ne gândim câte toxine se întâlnesc în mediul nostru modern. Cu timpul la limita și lipsa unei griji corespunzătoare pentru a evita aceste toxine, ficatul devine copleșit și leneș. În loc să scape de toxine, le depozitează în celulele grase – în special în jurul burții.

Asta arată primul semn al unui ficat lent.

Faceți alergii des

Creșterea în greutate inexplicabilă. Cu un ficat lent, reducerea caloriilor și orele petrecute la sala de sport pe săptămâna înseamnă puțin, căci greutatea se va păstra la fel. Tendința organismului de a stoca toxine nefiltrate în celulele sale grase este doar un motiv pentru care nu slăbiți.

Vedeți, ficatul este, de asemenea, responsabil pentru metabolizarea grăsimilor. Când execută lent, grăsimea va circula pur și simplu din intestin prin bilă și chiar în spatele organului.

Alergii. Un ficat care funcționează corect creează anticorpi care atacă alergeni. Când devine lent, totuși, organismul stochează acești alergeni. Creierul răspunde prin producerea de histamină – o substanță chimică menită să „marcheze” alergenii pentru îndepărtare. Atunci când prea multă histamină se acumulează în corpul vostru pe o perioadă lungă de timp, se vor opri și simptomele de alergie, cum ar fi durerile de cap, mâncărimea și altele.

Oboseală cronică. Oboseala cronică este unul dintre cele mai frecvente simptome de toxicitate hepatică. Toxinele perturbă metabolismul muscular, producând dureri și oboseală fizică. De-a lungul timpului, această oboseală cronică poate da naștere la stări neplăcute, depresie și izbucniri furioase.

Transpirați excesiv și apar mirosuri neplăcute

Mirosul excesiv de transpirație. Ficatul este un fel de calculator; când devine suprasolicitat, devine lent – și fierbinte. Deoarece este un organ atât de mare, acesta transferă ușor căldura către restul corpului, care încearcă să se răcească prin transpirație excesivă. Această transpirație excesivă poate duce la mirosul neplăcut al corpului.

Acnee încăpățânată. Toate toxinele care se acumulează în ficat provoacă dezechilibre hormonale. Aceste dezechilibre, la rândul lor, duc la probleme de piele cum ar fi acneea. Nicio metodă de curățire externă nu vă va scapă de acneea cauzată de un ficat lent.

Respirație neplăcută. Simțiți de ceva timp că, indiferent cât de mult vă periați dinții și îngrijiți cavitatea bucală, respirația urâtă tot se întoarce? Acesta ar putea fi un semn de disfuncție hepatică.

Dacă observați unul sau mai multe dintre aceste simptome, spuneți unui medic pentru a confirma cauza. Încercați să evitați mâncărurile grele, produsele rafinate ce obosesc ficatul și să vă odihniți cât mai bine, transmite realitatea.net.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md