/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Clădirea cinematografului Patria, din centrul Capitalei, scoasă la vânzare pentru 80 de milioane de lei

missing
22 mai 2018, ora 21:02

Potrivit agenției care se ocupă de vânzarea imobilului, complexulcu trei nivele are o suprafață de peste 3000 mp și se vinde cu tot utilajul necesar pentru activitata cinemtografului, dar și echipamentul performant din sălile de film.

Menționăm că cinemtograful este gestionat de Colaj SRL, al cărui administrator este Alexei Lisnic. Cinematograful „Patria” a fost înălţat pe locul fostei clădiri unde a avut loc una dintre şedinţele de constituire a Sfatului Ţării. Fiind preluat de către conducere în perioada sovietică, cinematograful se restructurează în 1992. În 1997 este închis şi scos la licitaţie, iar peste doi ani, în 1999, este privatizat de către compania „Colaj”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram