Detalii în cazul tinerei găsită moartă într-o geantă pe malul lacului din Grătiești. Ce ar fi spus principalul bănuit

Bărbatul de 32 de ani, care a fost reținut  în cazul tinerei găsită moartă într-o geantă pe malul lacului din Grătiești a primit 30 de zile de arest. Decizia a fost luată ieri de magistraţii Judecătoriei Chişinău.

Potrivit Canal3 care face referire la surse din cadrul organele de anchetă, individul nu şi-ar recunoaşte vina.

Sursa citată mai scrie că, se presupune, că victima ar fi fost amanta tipului. Cu o zi înainte de tragedie, ea ar fi venit în vizită la el. Între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, iar, fata ar fi încercat să-şi taie venele.

„Bărbatul afirmă că ar fi împiedicat-o de la gestul necugetat, însă fata s-ar fi închis în baie, iar acolo şi-ar fi tăiat gâtul. Individul ar fi spart uşa, dar ea era deja moartă. În faţa celor care anchetează cazul, tipul a afirmat că s-a speriat atunci când a găsit cadavrul.

Nu este clar însă, de ce nu a sunat la poliţie după ajutor. Mai mult, el a spus că ar fi ţinut trupul neînsufleţit în apartament 24 de ore. Într-un final, a decis să-l dezmembreze pentru a-l putea scoate din locuinţă, astfel, încât să nu dea de bănuit”, a mai relatat Canal3.

Reamintim că în dimineața zilei de 19 mai, Poliţia capitalei a fost alertată privind depistarea unui cadavru într-o pe malul iazului de la Grătieşti. Imediat la fața locului s-au depasat echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a IP Rîșcani, procurul și medicul legist. La fața locului forțele de ordine au constatat că în geantă se afla cadavrul unei tinere, de 20 de ani, locuitoare a oraşului Cricova.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.