Formează o echipă împreună cu prietenii și înscrie-te la cea de a treia ediție a turneului Neymar Jr’s Five

neymar-jrs-five-neymar-jr-2017
Foto: Red Bull

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal 5-la-5, spectaculos, rapid și tehnic care este organizat și în Republica Moldova. Formează o echipă împreună cu prietenii și înscrie-te în calificările de pe 27 mai, care vor avea loc la Chișinău.

Au mai rămas doar 8 locuri disponibile, dacă ai echipa gata de meci atunci intră AICI și înscrie-te.

Cele mai bune 2 echipe din Moldova vor reprezenta țara la finala națională din România, unde vor avea șansa să se dueleze cu alte 14 echipe pentru un loc în finala mondială de la Instituto Projeto Neymar Jr, Brazilia.

Neyrma five

Regulile acestui turneu sunt simple: n meci durează 10 minute sau până când una dintre echipe nu mai are jucători pe teren, deoarece de fiecare dată când o echipă înscrie, cealaltă echipă pierde un jucător, echipele joacă fără portar. O echipă poate avea între 5 și 7 jucători, cu vârsta între 16 și 25 de ani (2 jucători pot avea peste 25 de ani) și nu există limitări de sex.

În 2018, la turneu sunt înscrise 60 de țări, de pe 6 continente, iar cea mai bună echipă va obțină trofeul după Finala Mondială, care va fi disputată pentru a treia oară la Instituto Projeto Neymar Jr, în Brazilia, pe 21 iulie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente