Colectează deșeuri electronice, iar în schimb obțin o călătorie. Campanie ecologică inedită pentru elevii din Ungheni

Deseuri-Electronice
Foto: Imagine simbol/ News Bv

Primăria Municipiului Ungheni a inițiat o campanie ecologică inedită, este vorba despre „Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice.” Astfel, elevii sunt motivați să participe la diverse activități ecologice, ținând cont de faptul că sunt premiați pentru străduința pe care o depun.

Marea competiție de colectare a deșeurilor electrice între instituțiile de învățământ din municipiul Ungheni este în plină desfășurare iar Primăria municipiului Ungheni încurajează elevii, profesorii și părinții să participe la colectarea deșeurilor electrice. Totodată instituțiile de învățământ care vor colecta cea mai mare cantitate de deșeuri electrice vor fi premiate, transmite bodrug.eu.

Referitor la concurs, Primăria Municipiului Ungheni a avut grijă ca să asigure învingători cu premii, delimitând copii după categorii de vârstă. Premiul mare pentru elevii din licee și colegii este o călătorie în afara țării, iar cei mai mici, de la grădinițe vor primi în dar elemente de joacă.

Colectare-deșeuri-1

Dacă sunteți din municipiul Ungheni și vreți să participați la concurs, reprezentanții instituției de învățământ vor apela la numerele de telefon 060 08 78 48, 0236 2 33 25 și vor informa dispeceratul despre deșeurile electrice colectate. Reprezentanții SRL „AVE – Ungheni” vor prelua deșeurile electrice și le vor cântări. Evaluarea și desemnarea câștigătorilor va avea loc pe data de 28 mai 2018.

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente