/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Tancurile Abrams, retrase de pe front

/FOTO/ TV8 a participat la „L.A. Screenings”, cel mai important eveniment din industria de televiziune din SUA

missing
22 mai 2018, ora 11:17

La eveniment participă cele mai importante companii americane ce se ocupă cu distribuirea și producția conținutului TV. Printre acestea se numără CBS Studios, Disney, BBC, Paramount Pictures, Viacom, Warner Bros, NBC Universal, Lionsgate.

De menționat că, evenimentul are loc cu câteva zile înainte ca studiourile să prezinte noile sezoane ale proiectelor realizate în cadrul rețelelor TV din SUA.

Postul nostru de televiziune participă la „L.A. Screenings” pentru a face cunoștință cu distribuitorii internaționali și de a aduna contacte pentru viitoare colaborări. Participarea la eveniment a fost posibilă datorită suportului Ambasadei SUA la Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram