Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Carnavalul Copiilor 2018 – ce…

Carnavalul Copiilor 2018 – ce surprize ne așteaptă

Distracție în aer liber, activități pentru copiii de toate vârstele și un program artistic deosebit – sunt doar câteva dintre motivele care te-ar face să îți iei familia și să ieșiți la o plimbare la iarbă verde în perioada 1-3 iunie.

Carnavalul Copiilor 2018 se va desfășura cu mult fast la Complexul Etno-Cultural VATRA, iar ediția din acest an promite să fie foarte atractivă și cu o serie de activități care să vă binedispună:

  • Parada costumelor de poveste, unde cei mici vor fi îndemnați să se deghizeze în costumele personajelor din poveștile preferate și să participe la o paradă festivă, care va fi organizată în zilele de 1, 2 și 3 iunie, de la ora 15:00. Apropo, și părinții pot participa.
  • Jocuri cu baloane de apă și pistoale cu apă – pentru care va fi rezervat un loc special amenajat în cadrul Complexului VATRA. Copiii vor fi instruiți și supravegheați de către voluntarii noștri, pentru ca distracția să fie pe cinste!
  • Concursuri, jocuri și loterii – Copii vor fi premiați pentru sârguință și curaj.
  • Masterclass-uri culinare – micuții care au o pasiune pentru gătit, vor fi ajutați de câțiva bucătari-șefi să prepare bucatele preferate și să-și surprindă părinții cu noile cunoștințe în gastronomie.
  • Masterclass-uri de dans – la care cei mici vor învăța cum să se miște mai bine pe melodiile lor preferate și să-și descopere mai mult talentul pentru dans.
  • Ateliere de colorat – acest gen de activități nu numai stimulează creativitatea copiilor, dar le oferă și o doză bună de energie pozitivă.
  • Reprezentații artistice, cu participarea animatorilor – copiii adoră personajele de poveste, iar această parte a programului presupune jocuri și activități tematice cu animatori deghizați în personajele preferate ale copiilor. Cu siguranță că se vor bucura din plin de această experiență!

Carnavalul Copiilor – Sărbătorim copilăria împreună, pe 1-3 iunie la Complexul Etno-Cultural VATRA!

Până pe data de 29 mai biletele pot fi achiziționate online la preț redus.