/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

PPEM anunță că îl sprijină pe Năstase în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chișinăului

missing
22 mai 2018, ora 08:52

Liderul PPEM a menționat că decizia formațiunii pe care o conduce reprezintă o continuitate a poziției sale de la începutul campaniei electorale, atunci când a decis să nu înainteze un candidat la funcția de primar al capitalei, pentru a nu fragmenta și mai tare dreapta pro-europeană.

„Pentru a evita preluarea conducerii capitalei de forțe ostile parcursului european al Republicii Moldova și urmare a deciziei Biroului Permanent al PPEM de astăzi, alături de primarii și consilierii din mun. Chișinău, exprim sprijinul echipei noastre pentru candidatul Andrei Năstase”, a specificat Iurie Leancă într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Un apel la maturitate politică și responsabilitate a făcut și vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi, care a venit cu îndemnul ca partidele pro-europene să înceteze luptele fratricide și să-și concentreze energia spre conlucrare și o competiție onestă de idei pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor.

„Sper ca domnul Andrei Năstase să înțeleagă importanța acestui dialog. Consider că pasul în sprijinul candidatului pro-european trebuie să genereze un pas reciproc îndreptat spre conlucrarea și consolidarea tuturor forțelor pro-europene. Doar așa vom învinge pe 3 iunie în Chișinău și ulterior în toamna acestui an în toată Republica Moldova“, a remarcat Valeriu Ghilețchi.

Reamintim că în turul II de scrutin, pentru funcția de primar general al mun. Chișinău, vor concura candidații PSRM și PPDA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram