/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Barack și Michelle Obama au semnat o înțelegere pe mai mulți ani cu Netflix

missing
22 mai 2018, ora 08:34

Barack și Michelle au fondat o casă de producție, Higher Ground Productions, și au semnat o înțelegere pe mai mulți ani cu Netflix.

„Sperăm să cultivăm vocile talentate, creative și inspirationale, care pot promova empatie și o înțelegere mai bună între popoare și să-i ajutăm să împărtășească poveștile lor cu lumea întreagă”, a declarat Barack Obama.

Netflix a declarat că fostul președinte american și fosta prima doamnă „au încheiat un acord mutual” cu compania și vor realiza „un amestec divers de conținut”, urmând să producă seriale, documentare sau emisiuni TV.

„Eu și Barack am crezut mereu în puterea storytelling-ului”, a spus Michelle Obama.

Detaliile exacte ale programelor nu au fost încă anunțate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram