06:40:14 29.03.2024
Stiri

VIDEO // Prima DECLARAȚIE făcută de Constantin Codreanu: „Aceste alegeri sunt un prim PAS și ne dorim să construim o echipă puternică ca să abordăm în forță alegerile parlamentare”

Partide/Comunicate 20.05.2018 21:29 Vizualizări1378 Autor: Ziarul National
VIDEO // Prima DECLARAȚIE făcută de Constantin Codreanu: „Aceste alegeri sunt un prim PAS și ne dorim să construim o echipă puternică ca să abordăm în forță alegerile parlamentare”


Candidatul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu, a mulțumit alegătorilor din capitală care au ieșit astăzi să-și aleagă primarul general și consideră că acest scrutin e un prim pas pentru alegerile parlamentare din toamnă.

„Le mulțumim celor care au votat pentru Constantin Codreanu. Aceste alegeri sunt un prim pas și ne dorim să construim o echipă puternică ca să abordăm în forță alegerile parlamentare”, a menționat Codreanu la închiderea urnelor.

Deputatul de la București a găsit cel puțin două explicații pentru prezența slabă la urne.

„Avem o prezență de 35%. Cred că oamenii nu au ieșit la vot pentru că a fost o campanie murdară, agresivă, care i-a dezgustat. O altă explicație ar fi modul în care fosta administrație a capitalei a discutat cu cetățenii. Noi sperăm că oamenii au găsit o alternativă în noi și îi chemăm să pregătim împreună alegerile parlamentare. În această campanie am discutat cu oamenii, ne-am făcut cunoscuți. Am demonstrat că facem o altfel de politică”, a conchis candidatul PUN la funcția de primar general al Chișinăului.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md