/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Noi încălcări la alegeri. Alegători aduși organizat și buletine de vot fotografiate

missing
20 mai 2018, ora 16:06

Presupușii observatori neautorizați care se aflau dimineața la secția de vot din localitatea Jora de Mijloc, încă nu au părăsit incinta, în ciuda somațiilor polițiștilor.

„Acum ei se prezintă drept jurnaliști, dar stau la imediata intrare în secția de votare și încearcă să fotografieze, să filmeze tot procesul, cine, ce alegători intră în secția de votare”, susține Pavel Postică, director de program „Promo-LEX”.

Observatorii Promo-LEX au mai raportat că automobilul care transporta organizat alegători spre secția de vot tot din Jora de Mijloc, a fost înlocuit cu un microbuz, cu însemnele unui anumit candidat: „Este vorba iarăși de secția de votare 40, localitatea Jora de Mijloc, este vorba de implicarea unui microbuz”.

De asemenea, s-au înregistrat 14 cazuri în care buletinele de vot au fost fotografiate, iar la o secție de vot din Chișinău au fost raportat 15 persoane străine înscrise la domiciliul unui alegător.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram