01:47:09 17.04.2024
Stiri

VIDEO // Constantin Codreanu a VOTAT departe de ochii presei: „Mi se pare o ipocrizie ce fac politicienii care se perindă în fața camerelor de luat vederi în ziua votului”

Partide/Comunicate 20.05.2018 13:40 Vizualizări1091 Autor: Ziarul National
VIDEO // Constantin Codreanu a VOTAT departe de ochii presei: „Mi se pare o ipocrizie ce fac politicienii care se perindă în fața camerelor de luat vederi în ziua votului” captură


Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de primar general, Constantin Codreanu, a votat astăzi departe de ochii presei. Acesta și-a motivat gestul prin faptul că nu este ca toți politicienii, care nu fac altceva decât să-și dea importanță în ziua votului.

„Mi se pare un lucru extraordinar, o coincidență că eu, care sunt o persoană apropiată de mediul didactic, mi-am exprimat dreptul la vot într-o instituție de învățământ. Vin dintr-o familie de profesori, mama mea, chiar dacă e la pensie, încă activează. Le cer iertare colegilor din presă pentru că nu le-am spus unde voi vota. Mi se pare o ipocrizie ce fac politicienii, care se perindă în camerelor de luat vederi. Aceștia își dau importanță și dau importanță votului pe care l-au exprimat. Eu nu sunt ca ei și niciodată nu voi fi ca ei. Nici în discurs, nici în comportament cu astfel de lucruri mărunte. Sunt convins că votul meu este la fel de important ca al oricărui cetățean”, a declarat Codreanu într-o intervenție video plasată pe pagina sa de Facebook.

Potrivit candidatului, nu ar trebui să fie o discrepanță între voturile politicienilor și ale cetățenilor de rând. „Politicienii sunt umflați artificial și-și dau importanță. Din păcate, majoritatea persoanelor care merg la vot sunt persoane de vârsta a treia și vorbitori de limbă rusă. Am văzut foarte puțini tineri care merg la vot. Vreau să cred că oamenii din suburbii au mers la biserică și o să meargă să își exprime votul în a doua jumătate a zilei. Este foarte important să venim astăzi la vot, indiferent de candidatul pe care îl votați”, a conchis Constantin Codreanu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md