/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ La Bălți se vrea dezvoltare. Opt candidați luptă pentru fotoliul de primar de Bălți

missing
20 mai 2018, ora 16:00

„Am votat pentru ca municipiul Bălți să rămână un oraș liber, o zonă liberă de regimul Plahotniuc. Am votat pentru ca municipiul Bălți să fie un oraș care din 2015 pana în prezent a arătat o dezvoltare și am votat pentru ca această dezvoltare să fie continuată”, a menționat Elena Grițco, candidat independent la Bălți.

„Am votat pentru ca orașul Bălți să se dezvolte, să nu ne întoarcem în trecutul corupt care a fost înainte, ca orașul Bălți să renască și să meargă doar înainte”, a declarat Nicolai Grigorișin, candidatul Partidului Nostru.

Candidatul Platformei DA la primăria orașului Bălți, Arina Spătaru, a venit la secția de votare alături de copii.

„Alegerile dintotdeauna au fost o șansă reală să-i taxăm pe cei cărora le-am acordat votul, dar nu s-au ținut de promisiuni și să schimbăm puterea în bine. Pentru nimeni nu este secret pentru cine am votat, dar pentru ce, desigur că am votat pentru un oraș curat, cu drumuri calitative, cu tehnologii avansate de prelucrare a deșeurilor, pentru atragerea noilor investiții, pentru o medicină calitativă”, a spus Arina Spătaru, candidatul Platformei DA la Bălți.

Tot pentru un oraș mai dezvoltat a votat și candidatul socialiștilor la șefia municipiului Bălți, Alexandr Usatîi: „Am votat pentru ca în orașul nostru să fie create toate condițiile pentru dezvoltarea lui ulterioară în toate sferele vieții: comunale, economie, sociale, educație, cultură, sport, tineret și să nu uităm și de pensionari”.

Pentru un trai mai bun în Bălți a votat și candidatul PUN, Sergiu Burlacu: „Votez pentru un Bălți care să fie integrat în circuitul economic regional și european. Am decis să votez pentru un trai mai bun pentru toți bălțenii. Și vreau să vă spun că cu Doamne ajută să facem un pas spre viitor și categoric nu spre trecut”.

„Am votat ca locuitorii municipiului Bălți să nu mai fie ostaticii luptelor politice. Ca cetățenii municipiului Bălți să fie stăpâni la ei acasă. Ca oamenii în etate să nu fie cerșetori la colț de stradă. Tinerii noștri să nu plece peste hotare”, a menționat Simion Guțu, candidatul PAS.

„Eu vreau ca orașul să se dezvolte”, a declarat și Oleg Topolnițchi, candidatul partidului Ruso-slavean.

Municipiul Bălți a rămas fără primar după ce Renato Usatîi și-a anunțat demisia, în urmă cu trei luni. De mai bine de un an, acesta se află în Federația Rusă, după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, acuzații respinse de fostul edil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram