22:54:30 19.04.2024
Stiri

ALEGERILE primarului general // VOTUL președintelui Igor Dodon: „Sper că se va pune PUNCT astăzi, pentru ca să economisim bani”

Politică 20.05.2018 11:48 Vizualizări1260 Autor: Ziarul National
ALEGERILE primarului general // VOTUL președintelui Igor Dodon: „Sper că se va pune PUNCT astăzi, pentru ca să economisim bani” privesc.eu


Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a îndemnat locuitorii capitalei să iasă în număr mare la alegerile primarului general, mai ales că opt din zece chișinăueni nu sunt mulțumiți de felul în care e administrat orașul. În același timp, șeful statului speră ca lupta pentru fotoliul de primar să fie tranșată astăzi și nu în al doilea tur.

„Eu îndemn chișinăuenii să fie activi astăzi, mai ales că opt din zece oameni sunt nemulțumiți de felul cum a fost administrat orașul. Astăzi avem șansa să schimbăm situația și să alegem un primar care să facă față provocărilor. Cu toții ne dorim o capitală frumoasă, o capitală pe care o merităm fiecare. Eu am votat candidatul cel mai bun”, a precizat președintele republicii.

În opinia lui Igor Dodon, această campanie a fost una dintre cele mai bune și asta pentru că geopolitica a fost lăsată la o parte.

„Sper că astăzi se va pune punct acestor alegeri și nu vom mai cheltui bani pentru turul II”, a punctat președintele, care a venit la vot împreună cu soția.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md