Pavel Filip: Nu avem nevoie de un primar guraliv, ci de unul care să rezolve problemele locuitorilor capitalei

Premierul Pavel Filip a votat pentru un primar care să muncească şi care nu va folosi alegerile locale drept trambulină pentru cele din toamnă. La ieșirea din secția de vot, premierul a declarat că locuitorii capitalei nu au nevoie de un primar guraliv, ci de unul care să rezolve problemele locuitorilor capitalei.

„În calitate de locuitor mă îngrijorează ce se va întâmpla cu capitala în continuare. Am votat pentru un primar care să vină să muncească şi să nu folosească alegerile locale drept trambulină pentru cele din toamnă. Cetăţenii s-au săturat de declaraţii populiste şi politice din cadrul primăriei de către cei care vor să folosească primăria în calitate de tribună pentru astfel de decalarţii. Nu avem nevoie de un primar guraliv, ci de unul care să rezolve problemele locuitorilor capitalei. Cu toţii vrem să trăim într-o capitală curată, unde locuitorii beneficiază de servicii calitative cu o infrastructură dezvoltată şi mai puţin contează bătăliile pe dimensiunea politică”, a menţionat Pavel Filip.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.