/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Atenție la contractele de vacanță! Cum o femeia și-a întors banii pentru un sejur în Egipt

missing
19 mai 2018, ora 19:31

Ajunși în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, acestora li s-au cerut viza turistică, pe care unul dintre cei patru membri ai familiei nu o avea (femeia). Din cauza deținerii unei alte cetățenii, acesteia nu i-a fost explicată corect procedura de obținere a vizei.

În aceste condiții, pentru a nu pierde oferta de vacanță, aceștia s-au hotărât să meargă în vacanță doar 3 membri ai familiei.

În această perioadă de timp, consumatoarea a încercat să-și revendice drepturile, solicitând de la agentul economic restituirea contravalorii pentru serviciul neprestat. De cealaltă parte, prestatorul de servicii a refuzat să remedieze situația, motivând faptul că, consumatorii au fost informați despre toate detaliile ce țin de prestarea serviciilor.

Ulterior, familia vizată a apelat la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, unde a găsit suportul necesar spre a rezolva conflictul pe cale amiabilă. La final, compania i-a oferit femeii o despăgubire de 7,300 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram