08:14:15 19.04.2024
Stiri

Renato Usatîi spune că a fost EXCLUS de pe lista persoanelor anunțate în căutare prin Interpol: „Am așteptat această zi mai bine de nouă luni”

Politică 19.05.2018 12:16 Vizualizări1679 Autor: Ziarul National
Renato Usatîi spune că a fost EXCLUS de pe lista persoanelor anunțate în căutare prin Interpol: „Am așteptat această zi mai bine de nouă luni” facebook


Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că nu mai figurează pe lista persoanelor anunțate în căutare prin rețeaua Interpol. Acest anunț a fost făcut aseară, în timpul „Marșului pentru alegeri corecte”, care a avut loc la Bălți.

Fostul primar de Bălți a precizat că a aflat această noutate cu 40 de minute înainte de desfășurarea marșului.

„Cu circa 40 de minute înainte de a ține un discurs la „Marșul pentru alegeri corecte” de la Bălți, ofițerii patrioți din cadrul Ministerul Afacerilor Interne mi-au comunicat o veste foarte bună. Este o știre foarte bună pentru mine și una foarte rea pentru șefii lor și întreaga conducere a Moldovei. Am așteptat această zi mai bine de nouă luni”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, acest lucru se datorează avocaților săi din R. Moldova și Marea Britanie, care au „efectuat un lucru enorm”.

„Ei au dus veste despre „bespredelul” (neregulile n.r.) justiției moldovenești până la toate organizațiile internaționale. O comisie specială a Interpol, din care fac parte polițiști din diferite țări, a analizat toate materialele dosarului meu penal în Moldova și toate temeiurile anunțării mele în căutare internațională. Astăzi toate țările lumii care intră în Interpol au fost anunțate despre excluderea mea din bazele Interpol și eu nu mai sunt în căutare pe linia lor. Avem o situație interesantă... Sunt scos din căutarea internațională pe linia Interpol, dar continuu să rămân în căutare națională. Vitalie Pârlog și-a prăbușit misiunea sa de bază. Mulțumesc tuturor. Pe curând”, a mai scris liderul formațiunii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md