/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Zile numărate! Cât costă biletele de intrare la Finala Cupei Moldovei-Orange 2018

missing
19 mai 2018, ora 11:04

Biletele pentru Finala Cupa Moldovei Orange pot fi procurate la casele stadionului Zimbru începând cu ziua de luni, 14 mai, de la ora 10:30 până la 19:00 (zilnic). Prețul acestora variază între 50 și 120 lei. De asemenea, biletele sunt disponibile și online:

Adună-ți prietenii și vino pe 23 mai, ora 19:30, pe stadionul Zimbru să susții echipa favorită în lupta pentru primul trofeu din acest an – Cupa Moldovei Orange.

În deschiderea evenimentului va evolua trupa, care a făcut să cânte întreaga Europă piesele lor – DoReDoS. Totodată, înaintea și în pauza meciului, toți suporterii prezenți pe stadion vor avea parte de concursuri și cadouri din partea FMF.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram