Ce se întâmplă când mănânci FRUCTE pe stomacul gol? Răspunsul o să te uimească!
Dacă mâncați fructe pe stomacul gol, acest lucru joacă un rol important pentru detoxifierea organismului și vă va da o mare cantitate de energie. Plus, vă va ajuta să slăbiți. Dar ce se întâmplă când mâncați diferite fructe pe stomacul gol? Cum se comportă organismul și ce are de câștigat în funcție de fructele pe care le consumați?
Fructele sunt alimentul cel mai important. Să presupunem că mâncați două felii de pâine și apoi o felie de fruct. Fructul va merge direct prin stomac în intestine, dar este împiedicat să facă acest lucru din cauza pâinii luate înainte de fructe. În clipa în care fructul vine în contact cu produsele alimentare în sucurile gastrice și digestive, întreaga masă de alimente începe să se strice. Așa că, vă rugăm să mâncați fructele pe „stomacul gol” sau înainte de mese!
Când aveți nevoie să beți suc de fructe, consumați-l proaspăt, nu din cutii, ambalaje sau sticle. Nu beți suc care a fost încălzit. Nu mâncați fructe fierte, deoarece nu conțin nutrienți deloc.
Este mai bine să mănânci un fruct întreg decât să bei sucul din acel fruct. În cazul în care trebuie totuși să beți suc de fructe proaspete, trebuie să faceți asta încet, pentru că trebuie să îl lăsați să se amestece cu saliva înainte de a fi înghițit.
Puteți apela la o cură de fructe de trei zile pentru a curăța sau detoxifia organismul. Mâncați și beți doar suc de fructe proaspete pe parcursul celor trei zile. Veți fi surprinși când prietenii vă vor spune spun că radiați.
Kiwi:
Mic, dar puternic. Acesta este o sursă bună de potasiu, magneziu, vitamina E și fibre. Conținutul său de vitamina C este de două ori mai mare decât al unei portocale.
Măr:
Un măr pe zi ține doctorul departe! Deși un măr are un conținut redus de vitamina C, are antioxidanți și flavonoizi care îmbunătățesc activitatea vitaminei C, contribuind astfel la reducerea riscurilor de cancer de colon, infarct miocardic și accident vascular cerebral.
Căpșună:
Fructe de protecție. Căpșunile au cea mai mare putere antioxidantă dintre fructele majore și protejează organismul de cancer și radicalii liberi.
Portocale:
Cel mai dulce medicament. Luând 2-4 portocale pe zi poți ține răceala la distanță, poți avea un colesterol mai mic, poți preveni și dizolva pietrele la rinichi și poți diminua riscul de cancer de colon.
Pepene:
Este compus din 92% apă și ajută la stimularea sistemului imunitar. Ei sunt, de asemenea, o sursă cheie de licopen, un antioxidant care lupta împotriva cancerului. Alți nutrienți găsiți în pepenele verde sunt vitamina C și potasiu.
Guava & papaya:
Recomandate pentru vitamina C. Guava este de asemenea bogat în fibre, care ajută la prevenirea constipației. Papaya este bogat în caroten; acest lucru este bun pentru ochi.
Sursa: bloguldefrumusete.ro
Agenția de Mediu, despre ploaia cu nisip de noaptea trecută: „Picăturile de ploaie cu praf nu prezintă în aer un pericol semnificativ pentru sănătate, cu excepția inconvenientelor estetice”. Când scăpăm de norul de praf saharian
Autoritățile de la Chișinău transmit miercuri la Bruxelles contribuția R. Moldova la pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru anul 2024
DECIS // Costul estimativ pentru o zi petrecută la tabăra de odihnă va fi de 357 de lei, iar la o tabără cu sejur de zi - 280 de lei: Părinții vor achita 20% din prețul biletelor