/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Cum au „susținut-o” democrații pe Sandu? Scopul PD - să anihileze PAS și PPDA și să ocupe dreapta

missing
18 mai 2018, ora 16:52

„Cu Maia Sandu, cu Năstase să faci coaliție – asta-i sfârșitul. Dar dacă nu-s ei, în doi ani de zile noi ne ducem pe dreapta, ocupăm toată dreapta. Dodon, lasă. Dodon nu ne e concurent nouă, el nu ne ia niciun vot de-al nostru. Noi acum îi dăm că suntem nevoiți. În doi ani de zile noi îi luăm totul. Și Dodon nu o să fie așa cum zic, iată, rușii… Drept e că noi i-am speriat cu Dodon. Da, … asta e politica, tu nu înțelegi?”

Constantin Botnari este secretar general al PD. Este una din persoanele de încredere ale liderului PD, Vlad Plahotniuc. Contactat astăzi de TV8 pentru o reacție, Botnari ne-a expediat un sms în care susține că nu poate discuta. Nu a răspuns nici purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, dar nici deputatul Sergiu Sîrbu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram