/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Silvia Radu face totalurile. A cheltuit aproape 269 de mii lei pentru campania electorală

18 mai 2018, ora 16:04

Radu este atât de sigură de victorie încât și-a făcut deja un plan de lucru pe care urmează să-l realizeze din fotoliul de primar: „Mi-am făcut o listă de probleme care trebuie revăzute atunci când se va termina acest exercițiu electoral și mi-am stipulat un plan de lucru mult mai detaliat în cazul în care voi câștiga acest scrutin. Sunt încrezătoare în rezultatul care va fi în data de 20 mai”.

S-a arătat deranjată de atacurile lansate de unii concurenți care au acuzat-o că este candidatul din umbră al democraților: „Cred că oamenii nu sunt atât de proști ca să fie manipulați permanent de aceste minciuni”.

Silvia Radu s-a lăudat, din nou, că nu s-a afișat pe panouri electorale. De altfel, ca și majoritatea contracandidaților. În schimb, Radu a apelat la publicitatea pe rețelele sociale. În ultimul raport financiar, depus la CEC cu o săptămâna în urmă, a menționat că din cei 35 de mii de lei cheltuiți pentru publicitate, 10 mii au fost pentru postările pe Facebook, iar alte 25 de mii pentru promovare la televiziune. În total, Radu a cheltuit pentru campania electorală aproape 270 de mii de lei, cea mai mare parte dintre ei au fost utilizați pentru materiale promoționale.

Silvia Radu s-a înscris în campania electorală în calitate de candidat independent și va fi a 9-a în buletinul de vot. În ultimele luni a deținut funcția de primar general interimar, la propunerea lui Nistor Grozavu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram