17:22:37 29.03.2024
Stiri

Un SONDAJ intern ar indica faptul că unul dintre cei 11 candidați la funcția de primar ar ÎNVINGE din primul tur

Partide/Comunicate 18.05.2018 15:39 Vizualizări6403 Autor: Ziarul National
Un SONDAJ intern ar indica faptul că unul dintre cei 11 candidați la funcția de primar ar ÎNVINGE din primul tur Independent


„Putem învinge chiar din primul tur. Acest lucru ne confirmă sondajele interne pe care le-am recepționat azi, jumătate de oră în urmă”, a scris pe pagina sa de Facebook candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova la funcția de primar general, Ion Ceban.

Acesta spune că, dacă ajunge primar din primul tur, atunci nu exclude că ar putea să-i ia în echipa sa pe unii contracandidați.

„În cazul în care ajung să fiu primar chiar din primul tur - ceea ce ar fi bine, fie și din simplul considerent că vom economisi bani și nu vom desfășura turul II - sunt dispus să ofer posibilitatea să se manifeste în Primărie candidații cu pondere din această campanie electorală, pe pozițiile pe care le consideră ei că ar fi buni”, subliniază acesta.

Ion Ceban a și exemplificat ce funcții ar putea primi unii contracandidați.

„Dna Silvia Radu - viceprimar pentru gospodăria comunal-locativă, spații verzi și lupta contra construcțiilor abuzive, ținând cont de faptul că a acumulat o anumită experiență în gestionarea primelor două subiecte și a declarat că intenționează să lupte contra construcțiilor cu încălcări;

Dl Andrei Năstase - viceprimar pe probleme juridice și lupta anticorupție, ținând cont de faptul că este avocat și a zis că e gata să lupte ferm contra corupției;

Cu o singură condiție. Fără politică. Doar administrare. De lucru este mult, ajunge pentru fiecare. Plus că, fiecare dintre cei menționați, la propriu, ar putea implementa componente ale programelor electorale pe care le-au prezentat publicului.

Nistor Grozavu - în demisie.

Restul pozițiilor-cheie din Primărie - angajări în exclusivitate prin concurs public”, a mai adăugat Ceban.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md