Au furat un Mercedes din curtea unui magazin din capitală și l-au „ascuns” într-un câmp din Ceadâr-Lunga. Acum riscă închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au reținut doi bărbați cu vârstele de 31 și 36 ani, originari din Nisporeni, care în noaptea de 8 mai curent ar fi răpit automobilul de model „Mercedes Sprinter” în valoare de 15.000 euro, parcat în curtea unui magazin pe strada Nicolae Costin. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului.

Astfel, în rezultatul măsurilor întreprinse automobilul a fost depistat în raionul Ceadâr-Lunga, ascuns în câmp, ulterior fiind identificați și reținuți și făptașii

În cadrul audierilor preliminare, indivizii și-au recunoscut vinovăția, fiind reținuți pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție .

În acest context bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru răpirea unităţii de transport. Aceştia riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.600 lei până la 27.000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...