22:11:44 19.04.2024
Stiri

Silvia Radu explică de ce nu a participat la DEZBATEREA electorală cu Ceban și Năstase: „Au bătut mâna pentru a mă denigra și ataca”

Partide/Comunicate 18.05.2018 12:20 Vizualizări1955 Autor: Ziarul National
Silvia Radu explică de ce nu a participat la DEZBATEREA electorală cu Ceban și Năstase: „Au bătut mâna pentru a mă denigra și ataca” captură privesc.eu


Candidatul independent Silvia Radu susține că a avut o campanie pozitivă, s-a ținut cât mai departe de politic, nu a avut panouri și spoturi electorale. Aceasta a explicat că nu a participat la dezbaterile electorale, pentru că în cadrul acestora contracandidații săi fac „show” și promisiuni populiste.

„Am preferat să fiu între oameni și să dezbat problemele cu care se confruntă, să căutăm soluții împreună. Am lansat Campania „Fă ceva bun pentru Chișinău”, iar în cadrul acesteia au fost instalate terenuri de joacă pentru copii, s-au reparat unele grădinițe… În această campanie s-au implicat persoane fizice, dar și unele companii. După această campanie nu vor rămâne panourile electorale cu mine în drum, dar lucruri concrete”, a declarat astăzi Silvia Radu, în cadrul unei conferințe de presă.

Aceasta e menționat că a participat la începutul campaniei la o dezbatere electorală, iar ulterior a luat decizia să nu se mai prezinte la confruntările cu contracandidații săi. „Eu nu am atacat pe nimeni în această campanie. Am întrebat oamenii dacă ar trebui să mă prezint la dezbaterea de ieri cu domnii Ceban și Năstase. Oamenii mi-au spus că cei doi împrăștie bârfe despre mine, utilizează cuvinte urâte la adresa mea. Cred că am luat o decizie corectă să nu mă prezint. Am văzut că la dezbaterea de ieri cei doi au bătut mâna pentru a mă denigra și ataca”, a adăugat Radu.

Pe finalul conferinței de presă, candidatul la funcția de primar a punctat că „oamenii din Chișinău nu sunt atât de proști” ca să mai fie manipulați cu diferite minciuni și că a venit timpul schimbărilor. „Primăria trebuie să fie o zonă liberă de politică”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md