/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Falsifica documente și deposeda proprietarii de apartamente din Cahul. Capul unei grupări, reținut de CNA

missing
18 mai 2018, ora 10:16

Potrivit CNA, în perioada 2013-2015, membrii grupului ar fi falsificat mai multe acte oficiale şi hotărâri de judecată, în baza cărora au obținut ilegal dreptul de proprietate asupra unor imobile. În prezent, persoana este reţinută pentru 72 de ore şi este cercetată pentru escrocherie şi fals în acte publice.

La începutul anului curent, CNA şi procurorii anticorupţie au deconspirat această schemă şi au reuşit să reţină patru persoane, inclusiv un registrator al Oficiului Teritorial Cadastral Cahul, dosarul în privinţa lor urmând să fie transmis, în curând, în judecată.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram