/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Un bărbat care și-a pierdut cunoștința în timp ce era la volan, resuscitat de șoferul TV8

missing
17 mai 2018, ora 19:34

Bărbatul a fost tras afară din mașină de mai mulți șoferi care s-au oprit. L-au culcat pe marginea drumului, pe gazon, și l-au udat cu apă. Șoferul TV8 i-a făcut respirație artificială.

Martorii spun că l-au găsit pe bărbat leșinat la volan: „Eu am trecut pe alături cu prietenul meu și am văzut că în mașină stă și băiatul care era cu el spunea „Ajutați! Ajutați!” și când m-am apropiat … Da el era la volan. Când m-am apropiat, el deja era negru. Ca și cum i s-ar fi oprit inima. Dar eu pot acorda primul ajutor, așa că l-am scos repede și am început să-i facem respirație artificială și oamenii s-au oprit și au început să ne ajute”.

Oamenii au chemat imediat ambulanța. Aceasta a venit după aproape 20 de minute.

„Am oprit că am văzut omul pe jos și m-am gândit că-i accident, de aceea m-am oprit, am chemat salvarea și au spus că repede, repede, dar uitați-vă cât de repede”.

Și Poliția de Patrulare, care și-a făcut apariția la fața locului, a chemat ambulanța. În cele din urmă, aceasta a venit și l-a transportat pe bărbat la Spitalul de Urgență.

Bărbatul a fost internat în secția de Reanimare, iar medicii susțin că încă nu au stabilit din ce cauză a intrat în comă.

„Pacientul cu vârsta aproximativă de 30-35 de ani este internat în secția de reanimare. Deocamdată bărbatul se află în comă de ideologie necunoscută, iar medicii întreprind toate măsurile necesare pentru stabilizarea acestuia și investighează, totodată, cauza stării survenite”, susține Cristina Gorea, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgență.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram