/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Braila, candidatul la primăria Chișinău care nu apare în BOP, spune că nu crede sondajelor și cheamă tinerii la vot

missing
17 mai 2018, ora 17:23

Braila consideră că voturile tinerilor sunt suficiente pentru a el să învingă la alegerile de duminică.

În ceea ce privește 7 aprilie, atunci când tinerii au ieșit la proteste, în ceea ce privește alte alegeri în Chișinău, care anume votul tinerilor a decis soarta Chișinăului, observăm că într-adevăr este o susținere majoră și cu care putem să mergem înainte”, a declarat Maxim Braila, candidat PPRM.

Solicitat să comenteze rezultatele ultimului Barometru al Opiniei Publice, în care el nici nu apare, Braila spus că sondajele nu reflectă realitatea.

Am discutat cu oamenii, am văzut care sunt problemele și am văzut realitatea care este. Sunt șanse reale de a învinge în acest scrutin. Trebuie să mergem înainte, împreună și tinerii să iasă masiv la votare. Ne revedem în turul doi”, a spus candidatul PPRM.

Maxim Braila este al 8-lea candidat înscris în buletinul de vot.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram