08:29:00 19.04.2024
Stiri

GALERIE FOTO // Cine dintre politicienii R. Moldova au participat la recepția organizată de Ambasada Rusiei la Chișinău pe 9 mai

Politică 17.05.2018 15:35 Vizualizări2086 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Cine dintre politicienii R. Moldova au participat la recepția organizată de Ambasada Rusiei la Chișinău pe 9 mai


Premierul Pavel Filip și spicherul Andrian Candu au fost marii absenți de la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău pe 9 mai, cu ocazia „Zilei Victoriei”.

Un comunicat de presă al acestei misiuni diplomatice anunță că la eveniment au participat „veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, deputați, lideri ai mai multor formațiuni politice, reprezentanți ai ministerelor și altor structuri de stat, ai corpului diplomatic acreditat la Chișinău, persoane din domeniul științei, culturii și artei, membri ai organizațiilor de compatrioți, clerul și mass-media”.

Din pozele care însoțesc comunicatul se aflăm că, în afară de Dodon și Mitropolitul Vladimir, la recepția dată au fost și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, cu soția, socialista Zinaida Greceanîi, dar și Ambasadorul SUA la Chișinău, James Pettit.











Menționăm că Igor Dodon a fost și la recepția dată de Delegația UE la Chișinău pe 10 mai, cu ocazia Zilei Europei, alături de premierul Pavel Filip și spicherul Andrian Candu.








Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md