Femeie de 65 de ani, înșelată de un adolescent de 17 ani în sumă totală de 83 de mii de lei. Cum a fost posibil

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un adolescent de 17 ani, domiciliat în capitală, a înșelat o femeie de 65 de ani, la fel din capitală, în sumă totală de 83 de mii de lei. Potrivit victimei, tânărul s-a prezentat drept reprezentant al unei companii ce vinde ochelari de soare și i-ar fi spus că în urma unei loterii, aceasta ar fi fost câștigătoarea unui apartament cu trei odăi, iar banii i-a cerut pentru a intra în posesia apartamentului.

Femeia s-a adresat cu o plângere la Inspectoratul de Poliție Buiucani al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Astfel, în cadrul investigațiilor demarate, forțele de ordine au constatat că victima ar fi oferit escrocului bani în mai multe tranșe, începând cu luna ianuarie până în luna mai curent.

Individul a fost reținut în flagrant în momentul primirii de la victimă a unei noi tranșă de bani în sumă de 600 euro.

Conform primelor informații acumulate de către ofițerii de investigații, suspectul în vârstă de 17 ani ar fi fost implicat anterior în mai multe cazuri de jaf și escrocherie.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar suspectul este cercetat în stare de libertate. Conform legislației penale în vigoare acesta riscă să fie sancționat cu închisoare pentru un termen de până la 6 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...