13:21:45 19.04.2024
Stiri

IMAGINILE care au stârnit indignare. Ce face fiica de CINCI ani a unui deputat

Sport 17.05.2018 14:04 Vizualizări2997 Autor: Ziarul National
IMAGINILE care au stârnit indignare. Ce face fiica de CINCI ani a unui deputat sursa: digisport.ro


Trofeul Ligii Campionilor dă naștere unor noi tensiuni între Ucraina și Rusia. Jurnaliștii ruși au denunțat o abatere gravă de la regulile UEFA, care le-a dat prilejul să aducă o serie de acuzații în direcția lui Andriy Pavelko, președintele Federației de la Kiev și deputat în Parlamentul ucrainean.

Finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Liverpool, se joacă sâmbătă, pe 26 mai, la Kiev. Trofeul a ajuns în Ucraina încă de pe 21 aprilie și a fost dus într-un turneu de prezentare în mai multe orașe, precum Dnipro, Kharkov, Lvov și Mariupol. Regulile UEFA prevăd ca trofeul să fie păzit în permanență de un agent de securitate, însă nu au fost respectate regulile, iar acest lucru nu a scăpat neobservat.

Fiica vitregă în vârstă de cinci ani a lui Andriy Pavelko, președintele Federației Ucrainene de Fotbal și membru al Parlamentului țării vecine, a fost fotografiată în timp ce se juca într-o mașină cu trofeul Ligii Campionilor. Poza a fost realizată de mama copilului, iar în jur nu se afla vreun agent de securitate, lucru care se distinge din reflexia surprinsă de aparatul foto, după cum scriu rușii. Imaginea a apărut pe Instagram, însă a fost ștearsă, ulterior.

Rușii au reacționat imediat și, pe fondul relațiilor tensionate dintre cele două state, pe fondul conflictului din Crimeea, i-au pus la zid pe vecinii ucraineni. Publicația Sport Express a scris că imaginile demonstrează că au fost abandonate măsurile de securitate din jurul cupei acordate în mod tradițional câștigătoarei Ligii Campionilor.

Copilul care a fost fotografiat jucându-se cu trofeul Ligii Campionilor este Lisa Chaus, în vârstă de cinci ani, fiica partenerei deputatului ucrainean Andriy Pavelko (42 de ani). Ekaterina Chaus (24 de ani) este despărțită de fostul soț, Konstantin Chaus (27 de ani), care este și tatăl fetiței.

Blogurile din Rusia s-au umplut de reproșuri la adresa lui Pavelko. „Când consideri că bugetul Federației Ucrainene este al tău, personal, de ce nu ai crede că trofeul Champions League este jucăria fiicei tale?”, a scris un blogger.

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md