17:54:25 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Propunerea făcută de Dorin Chirtoacă pe ultima SUTĂ de metri a campaniei electorale: „Candidatul mai bun RĂMÂNE, iar cei slabi pleacă”. Ce SUPRIZĂ pregătește pentru parlamentare

Partide/Comunicate 17.05.2018 13:43 Vizualizări2796 Autor: Ziarul National
VIDEO // Propunerea făcută de Dorin Chirtoacă pe ultima SUTĂ de metri a campaniei electorale: „Candidatul mai bun RĂMÂNE, iar cei slabi pleacă”. Ce SUPRIZĂ pregătește pentru parlamentare captură privesc.eu


Fostul primar general al capitalei, Dorin Chirtoacă, crede că liberalul Valeriu Munteanu este de departe cel mai bun candidat pentru Primăria Chișinău, iar cei care consideră că-s mai buni să vină într-o dezbatere publică cu el.

„Dacă vreți să ne dezvoltăm și Primăria să nu intre pe mâinile lui Dodon și Plahotniuc, atunci votați Valeriu Munteanu. Dânsul cunoaște bine lucrurile, are viziune și caracter. A demonstrat că este peste toți. Valeriu îl cheamă pe Andrei Năstase la dezbateri, inclusiv cu Vasile Năstase moderator și zile la rând nu vine. Vino la dezbateri, Andrei Năstase. Care e mai bun rămâne, care e mai slab pleacă. Maia Sandu spune ca să se dea toți la o parte… Hai să vedem care e cel mai bun… vor să se retragă toți și să rămână doar ei. Mai avem azi și mâine timp să organizăm o dezbatere… Nu, ei se ascund pe unde pot, trimit purtători de cuvânt, nu se pricep să discute”, a declarat astăzi Chirtoacă, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui, nu există candidatul Silvia Radu și Ion Ceban. „Există candidatul Plahotniuc și masca Silvia Radu. Există candidatul Dodon și masca Ion Ceban. Dacă vrem să fim sub talpa acestui regim, atunci votăm Ceban și Silvia Radu. Dacă vrem să fim cetățeni ai R. Moldova, mergem și votăm Valeriu Munteanu”.

Fostul edil a mai adăugat că alegerile din 20 mai sunt extrem de importante în perspectiva alegerilor parlamentare. „Dacă la Primăria Chișinău ajung Ceban sau Radu, atunci în toamnă o să ne plângem de milă. Acum e ocazia de a înlătura regimul, așa cum s-a întâmplat în 2007. Trebuie să creăm un bloc contra regimului. Un bloc proeuropean și democratic pentru alegerile parlamentare. Să avem câte un singur candidat în toate circumscripțiile. Anume aceste alegeri ne vor arăta că asta e singura soluție pentru a îndepărta regimul actual”, a mai adăugat Chirtoacă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md