10:41:52 20.04.2024
Stiri

DECLARAȚIE: „Năstase a făcut praf toată „ZESTREA” de voturi ale Maiei Sandu, chiar dacă îl plimbă președinta PAS de mână ca pe un școlar repetent”

Partide/Comunicate 17.05.2018 10:40 Vizualizări1415 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE: „Năstase a făcut praf toată „ZESTREA” de voturi ale Maiei Sandu, chiar dacă îl plimbă președinta PAS de mână ca pe un școlar repetent” captură privesc.eu


Liberalul Valeriu Munteanu spune că nu are de gând să se retragă din cursa electorală în favoarea liderului Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, așa cum sugerează unii analiști apropiați acestuia. Și asta pentru că Năstase „a rămas blocat undeva la 10% și nu mai poate ieși de acolo”.

Munteanu, care nu ar avea șanse să ajungă în turul II al alegerilor pentru Primăria Chișinău, conform ultimelor sondaje, crede că Năstase nu trebuie să cerșească voturile sale. „Păi dacă eu sunt atât de mic și neputincios cum spuneți voi, cât de slab trebuie să fie candidatul vostru încât are nevoie de voturile mele ca să nu se facă de râs la aceste alegeri? Cât de neputincios e candidatul vostru, încât i-am luat eu - care aș fi așa cum mă descrieți voi - voturile de care ar avea nevoie?”, a scris acesta pe Facebook.

În opinia liberalului, Andrei Năstase ar fi făcut praf tot capitalul de încredere al Maiei Sandu.

„Cât de neputincios e candidatul acesta că ajunge să cerșească voturile mele, el care, de bun ce este, a făcut praf toată „zestrea” de voturi ale Maiei Sandu și nu poate lua din ele nici măcar o zecime, chiar dacă îl plimbă președinta PAS de mână ca pe un școlar repetent și incapabil. Aveți cel mai slab candidat pe care l-ați fi putut avea, de asta a rămas blocat undeva la 10% și nu mai poate ieși de acolo”, a precizat acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md